dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Elever (udskoling)
Læs mere

UNICEF har spurgt danske skoleelever om, hvornår de føler sig allermest udsat og udenfor i skolen. Det har givet os 14 spændende podcastepisoder, hvor det er de unge, der sætter dagsordenen. Sammen med Sofie Østergaard inviteres to elever ind til klassens time. Her får de hver uge en snak med en ekspert om et af de 14 temaer, hvor eleverne mærker udsatheden i skolen. I dette forløb arbejder dine elever gruppebaseret med de forskellige temaer i de 14 podcasts.