dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Elever (mellemtrin)
Læs mere

Måske har dine elever fulgt nogle af børnene på Silkevejen? på DR Ultra ligger der nemlig en serie med en række dokumentarfilm, der alle følger børn, som lever på den gamle Silkevej. I dette forløb kan du sammen med dine elever dykke ned i tre af filmene, hvor I vil møde Emine fra Tyrkiet, Nastia fra Ukraine og Javed fra Bangladesh. Gennem lærervejledninger klædes du på til en række øvelser, som gør dine elever klogere på at reflektere over børns rettigheder.