dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Guideline
Elever (mellemtrin)
Klubleder
Klubpædagog
Læs mere

Da børns rettigheder blevet skrevet ned i Børnekonventionen for over 30 år siden, var der ikke noget internet, ingen sociale medier – ingen online computerspil, sms’er eller fora på nettet. Alt er ændret i dag. Hele vores sociale liv er en sammensmeltning af off- og online fællesskaber, som vi færdes i samtidig. Hvad der ikke har ændret sig, er børnenes rettigheder. Som en del af All Right projektet trækkes de vigtigste rettigheder for børn online frem i denne korte guide.