dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Guideline
Lærer/pædagog
Skoleleder
Læs mere

Måske er din skole i gang med at blive en certificeret rettighedsskole? I denne guideline får du al den viden du har brug for, til at blive klædt på til arbejdet. Gennem en gennemgang af børnesyn, metode, elevinddragelse m.v. bliver du klogere på hvad det vil sige at arbejde aktivt med børns rettigheder på en skole i Danmark. Det tager maksimalt en time at læse denne guideline, men den kan med fordel også bruges som en opslagsmanual, der bruges efter behov.