dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Elever (mellemtrin)
Elever (udskoling)
Læs mere

“Hvem skal lytte?” henvender sig både til mellemtrins- og udskolingselever. Forløbet kan gennemføres i klassen særskilt - eller det kan gennemføres som det sidste af i alt 4 forløb, der hænger sammen med "Børnenes Nytårstale - ordet er dit". Efter dette forløb har eleverne fået erfaringer med at reflektere over målgrupper og formidle deres budskaber til relevante modtagere.  Øvelserne i forløbet handler om at forholde sig til en målgruppe for talens budskaber og øve sig i formidling.