dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Forældre
Klubleder
Klubpædagog
Læs mere

Alt for mange børn får krænket deres rettigheder online. En af årsagerne er at voksne, der i andre dele af børnenes liv beskytter og fremmer deres rettigheder, ikke har samme mulighed for at være tilstede når børnene færdes digitalt. Dét kalder på nye pædagogiske værktøjer. I dette forløb vil du blandt andet gennem digitale moduler og guidelines til praksisforsøg, blive klædt på til dit arbejde. Forløbet er henvendt til All Right fritidsklubber og alle andre klubber, der arbejder med at fremme børns rettigheder online.