dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Digitalt modul
Forældre
Klubleder
Klubpædagog
Læs mere

Som en del af forløbet 'Det Digitale Værksted', der klæder personalet på UNICEFs All Right klubber på til arbejdet med børns rettigheder online, udgør dette modul en vigtig del. Her får du nemlig viden om de af Børnekonventionens artikler, der har relevans for dit pædagogiske arbejde med at fremme børns rettigheder når de begår sig online. I modulet vil du også få viden om paragraffer fra den lovgivning i Danmark, der har til hensigt at beskytte børn i den digitale verden.