dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Forvaltning
Lærer/pædagog
Skoleleder
Læs mere

UNICEF Danmark har certificeret rettighedsskoler i hele landet gennem mange år. På en rettighedsskole arbejder alle ansatte og elever med at styrke børns rettigheder. Dette rettighedslaboratorium er et forløb, som består af tre flows, der hver indeholder en række læringselementer. Forløbet er primært rettet mod dig, der har din daglige gang på en skole som er i gang med processen mod at blive en certificeret rettighedsskole, men andre skoler med interesse for børns rettigheder vil også få gavn af forløbet.