dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Digitalt modul
Forældre
Influencer
Lærer/pædagog
Læs mere

Mange af os ønsker at inkludere og rumme forskelligheder - ikke mindst når vi taler med børn. Men, særligt når vi står med mange forskellige børn på én gang - og hvis vi som voksne bliver presset helt til kanten - kan det være udfordrende at formulere sig på en måde, der ikke opleves ekskluderende for et eller flere børn. I dette modul tages det svære tema om inkluderende sprogbrug op, idet du gennem forskellige øvelser konfronteres med dine egne antagelsers betydning for dit sprogbrug.