dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Forløb
Elever (udskoling)
Læs mere

Unge forandrer verden er et projekt, der består af beretninger og materialer, som alle har sit udspring fra den tur som Rasmus Brohave og Sofie Østergaard havde til Rwanda sammen med UNICEF. I Rwanda blev Rasmus og Sofie klogere på en masse om det lille afrikanske land - som de med stor entusiasme videreformidler her. Hvis du er underviser kan du under dette hovedforløb finde seks konkrete undervisningsforløb, der alle henvender sig til udskolingselever.