dkBørn

UNICEF Danmarks Læringsunivers

Undervisningsmaterialer

Mangler du viden om Børnekonventionen, gode eksempler på børneinddragelse eller indsigt i betydningen af et rettighedsbaseret børnesyn?

Vi tilbyder dig inspiration til dit arbejde med børn og unge gennem videoer, podcasts, digitale e-læringsmoduler, guidelines og hele læringsforløb. Hvis du er lærer kan du også finde materialer til dine elever, med tilknyttede lærervejledninger. Søg dig frem til netop det du har brug for.

Du kan også læse mere om UNICEF Danmarks ambition om at være en samlende aktør for rettighedsundervisning i hele Danmark.

Podcast
Elever (udskoling)
Influencer
Lærer/pædagog
Læs mere

Eleverne Vilma og Thea fra hhv. Langelinieskolen og Husum Skole møder seksualitets- og kønsekspert Morten Emmerik Wøldike til en snak om kropsidealer. De kommer rundt om, hvorfor kropsidealer fylder så meget for børn og unge, og at kropsbevidstheden kommer meget tidligt. Sammen med Morten taler de også om, at drenge ofte kan blive overset da det kan være vanskeligere for drenge at sætte ord på kropsidealer. Der er også gode råd til mere trivsel og kropsdannelse.